banner268

Erkuş, “Şanlıurfa’ya 30 bin doz aşı geldi”

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr.Emre Erkuş, Şanlıurfa’ya 30 bin doz aşının geldiğini ifade ederek, “Şanlıurfa’ya 30 bin doz aşı geldi. Tüm Türkiye’ye o şekilde dağıtıldı. Yani su anda bakanlık sisteme yavaş yavaş giriliyor. Çin’den Türkiye’ye 3 milyon doz aşı gelmişti, 10 milyon doz aşı daha gelecek. Toplumdaki risk grubuna göre yavaş yavaş yapılmaya başlanıyor. MRHS üzerinden randevu alınmak suretiyle aşılar randevu şeklinde yapılacak. Sağlık ocaklarında aşı odası olduğu için orada da yapılacak” dedi.

Müdür Erkuş, Ursu Hastanesi’nin aşı merkezi olarak ayarlandığını belirterek, “Ursu Hastanesi’nin iki katını aşı merkezi olacak şekilde ayarladık. Ursu Hastanesi’nin yanı sıra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, onun haricinde de ilçe hastaneleri, üniversite hastanesi ve özel hastanelerde de de yapılacak. Koronavirüs aşısında herhangi bir ücra söz konusu değil” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17