banner262

Dünya Prematüre günü kutlandı

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Halil ASLAN  yaptığı açıklamada:

Prematüre bebek 37 haftadan önce doğan bebeklere verdiğimiz bir tabir. Bebeklerin tedavisinin etkili bir şekilde yapılabilmesi için özellikle Yeni doğan yoğun bakım olması gerekmektedir. Bizim hastanemizin yeni doğan yoğun bakımının  bu konuda etkin ve yetkin olarak değerlendiriliyor, özellikle Yenidoğan yoğun bakım konusunda, uzmanlaşmış bir ekip ile birlikte çalışmaktayız. Prematüre bebeklerin ailelerini bu şekilde yaptığımız organizasyonda özellikle dünya prematüre gününde her yıl artan bir katılımcı sayısıyla bağlarımız dahada güçleniyor.

Beslenme ve laktasyon hemşiresi Özlem Yıldız, Doğumdan itibaren ailelerinden ayrı kalan Prematüre bebeklerimizi aile ortamında ve anne şefkati ile aile sıcaklığında klinik beslenme tıp ve gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayarak ailelerine sağlıklı bir şekilde teslim etmeyi amaçlıyoruz. Dünya prematüre gününde Prematüre bebeklerimiz ve ailelerimizle tekrar buluşma amacıyla ve farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenliyoruz dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaIl Sağlık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17