banner262

Diyarbakır Büyükşehir "Sağlığınız Önceliğimizdir..."

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, temizlik hizmetlerinde çalıştırılan çöp sıkıştırma ve toplama, çöp taşıma tırları, kontrol pikapları, motosikletler, traktörler ile yol süpürge araçlarını insan sağlığını tehdit eden corona (Covid-19), tüm bakteri, mantar ile virüslere karşı dezenfekte etti.

Oluşabilecek corona virüsünü (Covid -19) önlemek için çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, kentte temizlik hizmetlerinde kullanılan araçları dezenfekte etti. Mesaisini tamamlayan araçlar Bağlar ilçesi Kantar Kavşağı’nda yer alan bekleme istasyonuna getirilerek virüsün bulaşma ihtimalinin olduğu, başta kapı kolları ile tutamaklar olmak üzere tüm yüzeyler insan ve çevreye zarar vermeyen su bazlı kimyasal ilaçlarla dezenfekte edildi.

Büyükşehir Belediyesi, salgın hastalıklara karşı önlem amacıyla bundan sonra temizlik hizmetlerinde çalıştırılan araçlarda dezenfekte işlemine belirli aralıklarla devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
BüyükşehirDiyarbakır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17