banner268

Batman Valisi Şahin "tüm sağlık çalışanlarına esenlikler dilerim"

Günümüz dünyasında, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi devletlerin en önemli önceliklerinden biri haline gelmiştir. 

Bu bağlamda, bugün ülkemiz insanına sunulan sağlık hizmeti kalitesi, öncesiyle mukayese edilemeyecek düzeyde artmıştır. Devletimiz, hem sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet almasını sağlamak, hem de bu hizmeti sunan tüm sağlık personelinin daha kaliteli, modern ve meslek onuruna yakışır mekânlarda hizmet verebilmeleri için önemli yatırımlar yapmaktadır. 

Bu olumlu gelişmeye paralel olarak kentimiz gerek kamu ve gerekse özel sağlık altyapısı, doktor kalitesi ve nitelikli diğer sağlık personeliyle bölgede adeta bir sağlık merkezi haline dönüşmüştür. 500 Yataklı Devlet Hastanesi yapımının 2020 yatırım programına alınmasıyla Batman’ı tedavi hizmetlerine erişim noktasında çevre illerin tercih ettiği bir il konumuna getiren devletimize ve hükümetimize müteşekkiriz. 

Öte yandan Batman’da, gerek Batmanlı hemşehrilerimizin, gerekse komşu illerden gelen vatandaşlarımızın şifa arayışına özveriyle ve duyarlılıkla karşılık verdiğine inandığım tüm sağlık çalışanlarımıza da özellikle teşekkür ediyorum. 

Bu duygularla, ülkemizin her köşesinde, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan sağlık çalışanlarımızın '14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, görevi başında şehit düşen ve  ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarını rahmetle anar, tüm sağlık çalışanlarına esenlikler dilerim.

Anahtar Kelimeler:
BatmanHulusi şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269