banner268

Başkan Mirkelam'dan Camiler İçin Temizlik Seferberliği.

Birecik Belediyesi, kurduğu cami temizlik ekibiyle ilçe genelindeki tüm camilerin iç mekân ve çevre temizliği ile genel bakımını yapmaya başladı.

İlçe Halkının temiz bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri amacıyla başlatılan cami temizliği büyük takdir görüyor. Mobil halı yıkama makinesiyle camilerin yerlerinden çıkarılması zor olan halıları, yerinde yıkanarak, tertemiz hale getiriliyor. Yerinde halı yıkama makinesi, sıcak su özelliği ile halıdaki kirleri söküyor ve yüksek emiş gücüyle kirli suyu vakumluyor. Yıkama sonrası tertemiz hale gelen halılar iki saat gibi bir sürede kuruyor.

İlçe Müftülüğü koordinasyonunda merkez camilerimizde temizlik ekibi, hem iç mekân temizliğini yapıyor hem de makine ile halılarını yıkıyor. 


Merkezde bulunan Yenicami, Hacıahmet Camisi, Amine Hatun camisi, Yeşil Cami, Çarşı Cami, ve Ulucami yerinde yıkanarak, tertemiz hale getirildi. Camilerin, minber, mihrap, kürsü, kapı ve pencere gibi kısımları da temizlenerek cami görevlilerine teslim edildi. 


Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, ‘program dahilinde ilçemizde bulunan tüm Camilerimizde genel temizlik yapılacaktır’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269