banner268

Başak "Bu illeti Defetmenin Yolu Aşılanmadan Geçmektedir"

Saglik Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medyada yaptıgı paylaşımda “Bugün Urfa’daki sevdiklerimizi arayıp hal hatır soralım. Ilk doz aşı konusunu açalım. Sanlıurfa, halen kırmozı olan tek ilimiz. Aşı oranı düşük, risk seviyesi çok yüksek. Yakınlar böyle yerinde uyarılar için de var. Güzel hassasiyetiniz için simdiden tesekkür ederim” ifadelerinin ardından bir açıklama da Türkiye Milletvekilleri Birligi’nden geldi. Birlik Başkanı ve 23. Dönem AK Parti Sanliurfa Milletvekili Ramazan Başak, “Bu salgınla mücadelede bilimin şu anki bize gösterdigi en etkili yol aşılanmadır. Hemşehrilerim asılsız, dayanaksız, kulaktan dolma söylentilere inanarak hayatlarını riske atmamalıdır” ifadelerini kullandı.


Vatandaşları aşı olmaya davet eden Başak, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti her alanda oldugu gibi salgın döneminde de aldıgı tedbirlerle güçlülügünü ispatlamıştır. Dünya sıralamasında aşı konusunda Türkiye ilk sıralarda yer almaktadır. Korona virüs salgınının başlamasından bu güne kadar tüm imkanlarıyla vatandaşının yanında olan devletimiz gerek aşı tedariki, gerekse aşılamanın yaygınlaştırılması için hayata geçirdigi hızlı ve etkili çözümlerle kararlılıkla salgınla mücadele etmektedir. Şanlıurfa'lı  hemşehrilerim bu mücadeleye zaman kaybetmeden destek vermelidir. Şehrimizde aşılama konusunda yayılan yalan yanlış bilgilere itibar etmeyin. Bilimin su an bu salgınla başa çıkmakta bize gösterdigi en etkili yol aşılanmadır.Ocaklarımıza ateş düşmeden önlemimizi alalım, aşımızı olalım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ramazan BaşakAşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17