banner262

VEYİS ATEŞ VE İLAHİ ADALET

SBK (Sanık,borçlu,karapara aklayıcısı) Sezgin Baran Korkmaz denen hayalet holding sahibi bu kişi kuyruğu kapana sıkışınca her farenin yaptığı gibi ciyak ciyak ciyaklayarak aklınca gündemi değiştirmek gayreti içerisine girdi.

Ne acıdır ki, kara para aklayıcılığı ile suçlanan bu şahsın kara propagandalarına malum medya cenahıda çanak tuttu.

Yıllarını gazetecilik  ve televizyonculuk mesleğine adamış, “Habertürk” gibi Türkiye’nin saygın medya kuruluşunda Genel Müdürlüğe kadar yükselmiş, “Habertürk” ün ekran yüzü olarak olarak kabul edilen Veyis Ateş’i itibar suikastine uğratmak çabaları manidardır.

Önceki gün, Halk TV’de gazeteci İsmail Saymaz’ın canlı yayın konuğu olan Veyis Ateş, Saymaz’ın tıpkı bir hakim, savcı edası ile program moderetörlüğü yapması açıkçası beni şaşırtmadı.

Sorulan her soruya açık yüreklilikle ve mantıklı cevaplarıyla malum çevrelerce linç edilmek istenen Veyis Ateş, bu komployu tezgahlayanları şaşırtmıştır.

İlahi Adalet’e bakınız ki, bu programdan 1-2 gün geçmeden Sezgin Baran Korkmaz, Avusturya’da kara para aklama iddiasıyla tutuklandı.

Şimdi, iki haftadır Veyis Ateş’i itibar suikastine uğratmak isteyen başta kara para aklayıcısı Sezgin Baran ve onun medyadaki işbirlikçileri Veyis Ateş’e kocaman bir özür borçlu olduklarını biliyorlar mı?

Sanmıyorum.        

Çünkü bu malum cenah, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve onun menfaatlerini ve onun itibarını düşünen her kesi uluslararası arenada zora düşürmek adına ellerinden gelen her türlü algı ve iftiralara alkış tutmaya devam edeceklerdir.  

37 yıldır bu mesleği icra eden biri olarak zaman zaman bizlerde bu tür iftiralara maruz kalmışızdır.

Ancak, “ekşi yemeyenin karnı ağrımaz”. Tıpkı,Veyis Ateş’in de ağrımadığı gibi.

Bir meslektaşım olarak Veyis Ateş gibi bu Millet’in, bu Devlet’in menfaatleri için kelam söyleyen, kalem oynatan her meslektaşımızı elimizden geldiğince bu algıcı, iftiracı güruha karşı yalnız bırakmadık bırakmayacağız.

Öz cümle;

Veyis Ateş’e yapılmak istenen başta ülkemizi ve bu ülkenin “Cesur Yürek” İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’yu itibar suikastine uğratmaktır.

Başta da dediğimiz gibi, Veyis Ateş’i ateş çemberine çekmek isteyenler İlahi Adalet’in tecellisi ile kendi ateşlerinde yanmaya mahkumdurlar.

Saygılar-Fuat Erbülbül

Anahtar Kelimeler:
Veyis AteşSbk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17