banner268

Urfa'nın Yıldız'ı

Şanlıurfa milletvekili İbrahim Halil Yıldız genel ve mahalli seçimlerde gösterdiği üstün performans ile seçimlerde etkili isim oldu. Şanlıurfalıların her derdi ile dertlenen ve yaptığı çalışmalar ile büyük beğeni kazanan Yıldız için Urfa halkı “ parlayan yıldızımız” şeklinde yorum yapıyorlar.


Urfagap.com mikrofonlarına konuşan Urfalılar Ak Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız için şu yorumları yaptılar.


“ Sayın vekilimiz sadece seçim zamanı değil her daim urfa halkının yanında olmuştur bugün bir telefon kadar yakın olan vekilimiz her derdimize dertlenerek çözüm bulmaya çalışıyor vekilimizin gösterdiği bu özveri diğer vekillerimiz için de örnek olmasını istiyoruz Yıldız bizim gözümüzde parlayan yıldız olarak görünmektedir. Vekilimize teşekkür ediyoruz”

Özgeçmiş
İbrahim Halil YILDIZ
Şanlıurfa / Suruç - 1976, Osman, Cemile.
Avukat; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.
Serbest avukatlık yaptı.
26. Dönemde Şanlıurfa Milletvekili seçildi. Adalet ve Anayasa Komisyonu Üyeliği yaptı. Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu ve AK PARTİ MKYK Üyesidir.
Çok iyi düzeyde Kürtçe ve iyi düzeyde İngilizce bilen Yıldız, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17