banner268

Şanlıurfa'lı Dellalbaşından Turizm Atağı!

Kadriye de hizmet veren Sarp Hotel Belek,büyük çam ormanları ve golf sahaları yanında plaja 1300 m mesafede,Otel giriş katında modern dizaynlı lobisi, resepsiyon ve restoranı bulunuyor.

Otel 6 kattan oluşmakta olup modern tasarımda yapılmış, 153 standart , 22 köşe oda ve 15 aile odası olmak üzere toplam 190 oda ile hizmet vermektedir. 2 adet panaromik asansörü bulunmaktadır.

Tesis genel alanı 12.000 m2 dir. Tesiste, 2 açık yüzme havuzu,2 çocuk havuzu ve kaydıraklı havuz olmak üzere 3 adet dış havuz, Spa bölümünde ise kapalı havuz hizmet vermektedir.

Havuz alanında Havuz bar, Lobby’de Lobby bar ve Plaj alanında Plaj Snack ve Beach Barı hizmet vermektedir.

Tesis, sert zeminli Tenis ve Basketbol, Voleybol sahaları ile spor aktiviteleri için uygun olanaklar sağlamaktadır.

Spa ve Wellnes merkezinde ,Türk hamamı, sauna , jakuzi , masaj odaları ve kuaför bulunmaktadır. Tesis genelinde WiFi misafirler için ücretsiz sunulmaktadır.

Tesislerinde verdikleri hizmetlerle ilgili göürşlerine başvurduğumuz Şanlıurfalı girişimci,iş adamı Murat Dellalbaşı"Sarp Hotel'in muhteşem güneşi ve serin sularının yanında sunduğu hizmetlere yakından bakın isteriz.Keşfedilmesi gereken lezzetlerden Sarp Hotel hizmetleriyle sizleri damak tadına uygun sunumuyla tatilinize tat katın.Tatiliniz boyunca sizleri eğlendirmek ve spor aktiviteleri sunmaktadır. Profesyonel animatörler eşliğinde siz misafirlerimize hizmet vermekteyiz. Çocuklarımız içinde oyun alanı ve animatör eşliğinde keyifli vakit geçirmeleri için hizmet vermektedir.Kaliteli ve sağlıklı yaşamın en önemli parçalarından biri olan egzersiz ile vücudunuzun daha sağlıklı, esnek ve estetik olmasını sağlayabilirsiniz. Otelimizin misafirlerine ücretsiz olarak sunduğu Fitness hizmeti ile tanışarak tatilin keyfini daha iyi hissedebilirsiniz.Sarp Spa Türk hamamı ve sauna,kapalı havuz, masaj odaları ve diğer sunumları ile rahatlamanız ve fiziksel terapi için sizlere hizmet vermektedir."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17