banner268

Milletin Vekilinden Milletin Valisi'ne Destek

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz açıklamasında;"Göreve geldiği günden bu yana Şanlıurfalıların bağrına bastığı,7/24 Şanlıurfa'nın kalkınması,huzuru ve refahı için mesai harcayan,bölgenin evladı Sayın Valimiz Abdullah Erin'in daha uzun yıllar Şanlıurfa'da görev yapmasını Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP teşkilatı olarak görüşlerimizi Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilettik.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'yı ziyaret eden Bakan Yardımcısı İnce'ye aynı yönde görüş ve düşüncelerimizi aktardık.Sayın Bakanımız,Vali Erin'in Şanlıurfa'da görevinin başında kalacağı yönünde bizlere olumlu görüşlerini bildirdiler.Biz siyasetçilerin görevi,miletin istediği,millete hizmet eden bürokratları Şanlıurfa'da tutmak için gerekli bütün girişimleri yapmaktır.

Sayın Valimiz Abdullah Erin'i de yediden-yetmişe tüm Şanlıurfa halkı istiyor.Sayın Valimizde Şanlıurfa'yı istediğini net bir şekilde ortaya koymuştur." dedi.

Şanlıurfa'nın hizmet,vatan ve millet sevdalısı Milletvekili İbrahim Özyavuz'un bu açıklamaları Şanlıurfalının yüreğine su serpti.

Özyavuz "Milletinin arkasında durduğu,Şanlıurfa ile et-tırnak olmuş,bölgenin dilini ve sorunlarını çok iyi bilen bir Valiyesahip oldukları için çok sanslı oldularını" belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil TEKDEMİR 4 yıl önce

Sayın Valimiz bugüne kadar urfaya gelmiş en iyi valilerden biri olmasına karşın, halkla iç içe, vatandaşının sorunlarını gecenin bir yarısı olsada yanında olan halkının dertleri ile dertlenen valimizi destekliyor,valimizi çok seviyoruz.

banner270

banner269