banner262

Kabak Tadı Verdiniz!

Vali Erin ile siyasileri karşı karıya getirmek gayretleri gerek vali Erin gerekse siyasilerin ferasetleri sayesinde geri tepmiştir. Ama bu seferde iyi niyetli bazı STK Başkanları ortada bir şey yokken bir paylaşım ile milleti infiale sürüklemişlerdir.
Sözde vali Erin'e destek amaçlı safiane bir paylaşım yapılmıştır.

Ancak bir şeyi kırk sefer söylerseniz olur anlayışıyla bu tür paylaşımlardan uzak durmamız gerekir. Kendini Şanlıurfa’ya,milletine adamış milletin valisini, rahat bırakalım, bırakalım ki  Vali Erin; Şanlıurfa için çok daha fazla okul, çok daha fazla istihdam, daha güvenli ve huzurlu bir Şanlıurfa için adımlar atsın.
Ben artık bu tür paylaşımların iyi niyetle yapılmış paylaşımlar olduğundan şüphe eder duruma geldim. Onun için başta meslektaşlarım olmak üzere aklıselim kanaat önderlerimize ve STK başkanlarımıza çağrımdır!
Eğer Vali Abdullah ERİN’e destek olmak istiyorsak, o'nun ortaya koyduğu hedef ve projeler üzerinden paylaşımlar yaparak destek vermeliyiz.

Eğer Vali Erin'i seviyorsak onun devlet ve millet anlayışından feyz alarak bizlerde üzerinde yaşadığımız bu kadim kente aynı duygular içerisinde hizmet etmeliyiz. 
Yoksa her canı sıkılan Vali Erin'i desteklemek adına sosyal medyada  “ valimiz kalmalıdır” paylaşımlarını yaparak hem Vali Erin'e hem milletimize zarar vermektedir.

Kaldı ki bizim bu yazdıklarımızı, tespitlerimizi, başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’da görüyor biliyor takip ediyor ve de millete mal olmuş bir Vali'yi takdir ve taltif ediyorlar.

Demem O ki, Abdullah Erin sadece Şanlıurfa’nın başarılı bir valisi değil rahmetli cennet mekân Recep Yazıcıoğlu’ndan sonra bu milletin bu ülkenin en başarılı valisidir.
Elbette böylesine bir başarılı ismi devlet büyüklerimiz daha büyük illere ve makamlara layık görebilirler, ancak Vali Erin’in Şanlıurfa için yapacaklarını tamamladıktan sonra bunu düşünebilirler. 
Öz cümle;

Vali Erin'i rahat bırakın çünkü o bizlerin rahatı için evinden, eşinden, çocuklarından uzak, güvenlik noktalarını ziyaret ediyor; 

Bizlerin rahatı için kah Tel Abyad,kah Resulayn'da,kah Kuveyt’te,kah Hatay da bölge toplantılarına katılıyor. Yani millet için, Şanlıurfa için, vatan için, çalışmaktan yorulmuyor.

Vali Erin’ in yaşam felsefesi "Halka hizmeti Hakk'a hizmet etmektir."

Fuat Erbülbül

www.urfagap.com Yön.Kur.Başkanı

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAbdullah Erin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17