banner262

Günbay "Allah Bu Milletin Başından Soylu'yu Eksik Etmesin"

Günbay,"Bakan Soylu,Şanlıurfa'da da çok önemli bir kadro oluşturdu,başta sayın Valimiz Abdullah Erin olmak üzere İl Emniyet Müdürmüz Selçuk Doğuş,İl Jandarma Alay Komutanımız Sabri Kirişçi gibi vatana hizmeti şiar edinen yöneticilerimizi Şanlurfa'da bırakarak tüm Şanlıurfalıların gönlünde taht kurmuştur.

İşte böyle millete mal olmuş,AK dava'nın AK ismi sayın Bakanımız Süleyman Soylu'yu çekemeyen gruplar zaman zaman Bakan Soylu'yu yıpratmak gayreti içersinde girselerde bu millet buna asla izin vermeyecektir. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu diye yazılır,milletin hizmetkarı diye okunur.Bakan Soylu her zaman milletinin sesine kulak vermiştir.Bakan Soylu'nun İçişleri Bakanlığı süresince Şanlıurfa altın çağını yaşamış ve yaşamaya da devam etmektedir" dedi.

Günbay sözlerini "Sayın Bakanımıza tüm Şanlıurfa halkı adına Şanlıurfa'ya verdiği destekten dolayı teşekkürü bir borç bilirim"diyerek tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17