banner268

Genç Başkan ve Harran

Geçtiğimiz günlerde Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'u ziyaret etmiş,ziyaret sonrası da 4 aylık Özyavuz döneminde Harran'a yapılan hizmetleri görmek amacıyla Harran'ı gezme fırsatı bulmuştum.

Harran'ın gerçekten de her anlamda bir kültür ve medeniyet ilçesi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine şahit oldum.

Öyle ki Hayat-ı Harrani Hz.makamına girdiğimde bu kutsal mekanın pırıl pırıl,tertemiz olduğunu gözlemledim.Demek ki istenince oluyor.

Buradan diğer Belediye Başkanlarına sesleniyorum.

Eğer bir kutsal mekanın,bir tarihi değerin, kısaca bir ilçenin bir şehrin tertemiz,pırıl pırıl olduğunu görmek istiyorsanız sizlerde bu günlerde Harran'ı ziyaret etmenizi önererek "Genç Başkan"a nasıl başarığını sormanızı tavsiye ederim.

Ben sordum!

Başkan Özyavuz'un cevabı "Gecemiz Harran,gündüzümüz Harran.Yaşam felsefemiz,sevdamız Harran" dedi.

Tabii,Harran'da değişim sadece temizlikle sınırlı değil.

Gastronomi merkezi,yollar,THY'nin bir uçağına Harran isminin verilmesi,Harran'ın turizmde çıtayı yükseltmesi.

4 ay gibi kısa bir sürede bunlar başarılıyorsa övgüyü ve alkışı hak ediyor demektir.

Evet,genç başkan Özyavuz,bu hizmetleri gerçekleştirirken Harran ve Harranlılar ile birlikte sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden çalışıyor.Görünen o ki Harran "Genç Başkan" Mahmut Özyavuz ile birlikte daha çok hizmetlere imza atacaktır.

Eylül ayı içersinde Sayın Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa'ya bir teşekkür ziyareti  gerçekleştirecek,bence bu ziyaretinde ittifaının adayı Mahmut Özyavuz'u ziyaret edip medeniyetin beşiği Harran'da kısa sürede meydana gelen değişim ve dönüşümü görmelidir.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz,bu yolda,hizmet şuuru ile yürüdüğü müddetçe her zaman hak ettiği övgüyü ve takdiri görecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269