banner262

Erbülbül "Candır Canpolat"

AK Parti'nin Şanlıurfa'da ki belediye hizmetlerine bakıldığında Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,açık ara farkını ortaya koyduğu görülüyor.

Bunu ben söylemiyorum.Bir buçuk yılda Haliliye'de her anlamda değişim ve dönüşüme imzasını atan ve "Haliliye için Canla Başla" düsturu ile ortaya koyduğu hizmetleri söylüyor.

Sadece Haliliye sınırları içersindeki sorunları çözmekle yetinmeyip sosyal belediyecilik anlayışı gereği deyim yerinde ise nerede bir sorun varsa çöüzmün adresi Canpolat olmuştur.

İşte bunun için Şanlıurfalılar,Başkan Canpolat'ın ismi geçtiği zaman "Canır Canpolat" diyerek övgü ile söz etmektedirler.

Haksız da sayılmazlar.

20 küsur senededir,adı Yeşildirek ama yazısı kara olan ve bu kara yazıyı değiştirmeye yıllardır hiç bir belediye başkanının cesaret edip el atamadığı Yeşildirek kentsel dönüşüm projesini Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile sırt sırta vererek hayata geçirmesi bile başını başına tarihi bir başarıdır.

Yine,Pandemi sürecinde vatandaşın sağlığı için zaman zaman kendi sağlığını riske ederekekibi ve imkanlarını seferber etmiştir.

Canpolat,bu süreçte kırsala yol yapmış yolsuzluk yapmamıştır.

Hizmet yapmış ama şov yapmamıştır.

Vatandaşı rencide etmeden nakdi ve ayni yardımları vatandaşın ayağına götürmüştür.

Şanlıurfa'da bir ilk olan market kart uygulamasını başlatmıştır.

Aslında Canpolat'ın yaptıkları her Belediye Başkanının yapması gereken hizmetlerdir.

Fakat yıllardır bu hizmetlerden yoksun Haliliye özellikle gönlü zengin refah seviyesi yolsul Yeşildirek gibi mahallelere hizmeti vatandaşın kapısına götürünce Başkan Canpolat'ın farkı ortaya çıkmaktadır.

O,Haliliye için "Canla Başla" deyip kolları sıvayınca Haliliyelilerde "Candır Canpolat" diyecklerdir.

Kısacası,jant üzeri giden bir belediyeyi ekibi ile birlikte düzlüğe çıkarmıştır.

Biz gazeticiler halkın hislerine tercümanlık ederiz.

Eğer Haliliye'nin % 70'inden fazlası bu genç Başkan'dan memnun olduklarını dile getirip her fırsatta "Candır Canpolat" diyorlarsa elbette böyle bir haklı övgüyü Başkan Canpolat ve ekibi hakediyorlardır.

Ne diyelim?

Göreve geldiği günden bu yana Haliliyeliler ile Büyükşehir Belediye Başkanı ile,teşkilatı ile tam bir uyum içersinde yılmadan yorulmadan çalışan Başkan Canpolat ümit ederizki "Haliliye için Canla Başla" düsturundan vazgeçmeden hizmetlerine devam eder.

Şanlıurfalılar'da "CandırCanpolat" söylemini sürdürerek Canpolat'a şöyle sesleniyorlar;

Siyasette zaman andır Canpolat

Güneş açar vakit tandır Canpolat

İki kapı dünya handır Canpolat

Urfa için bize candır Canpolat 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17