banner262

El Ruha Otel'de Yılın Düğünü

Siyaset, Bürokrat, İş adamları, STK Başkanları ile çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde genç çiftin nikâhını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kıyarken nikah şahitliğini Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in eşi Gülhan Erin, MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz, CHP Milletvekili Aziz Aydınlık, Önceki Dönem Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Bayuk, İş Adamı Ekonomist Mehmet Fatih Bucak, CHP Eski Milletvekili Mahmut Yıldız, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayuk, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, İş Adamı Halil Paydaş, Yüksek Mimar Metin Güzeloğlu, Eczacı Ömer Pınarbaşı, Damadın Kirvesi Ömer Faruk Karakuş yaptılar.

Şanlıurfalı sanatçılar Tekin Tatar ve Azer Ünlü’nün sahne aldığı düğün töreninde birbirinden güzel söylenen şarkılar ile davetliler geç saatlere kadar halay çektiler.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in eşi Gülhan Erin hanımefendi genç çiftçe bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yapılan muhteşem düğün töreni ile ilgili konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci-Yazar Fuat Erbülbül, düğün merasiminde kendilerini yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalarına gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

www.urfagap.com ailesi olarak Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17