banner268

Bunca Emeği Bir Habere Heba Ettirmeyiz!

Geçtiğimiz hafta Star ana haber,bu kez de CNN Türk'ün  Şanlıurfa'yı bu mücadelede başarısız göstermek için adeta bir yarış içersine girdiklerine şahit olduk.

Tabi ki içimizdeki irlandalılar sayesinde!

Çünkü bu televizyonlara bu haberleri servis edenler,yıllardır Şanlıurfa düşmanlığı,geri kalmasını,imajının hep olumsuz haberlerle yok olmasını isteyen ziyniyetlerdir.

Şimdi soruyorum...

45 gündür evini çoluk çocuğunu bile görmeden 2 milyonluk nüfusu corona illetinden korumak için günde iki saatlik bir uyku ile Devlet'in tüm imkanlarını ve de kamu çalışanlarını seferber eden Vali'mize vefasızlık hatta haksızlık yapılmıyormu?

Hadi diyelim ki "Haber Kutsal Yorum Hür'dür" ilkesinden hareketle bu televizyonlara bu haberleri yapanlara biz Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar olarak hangi tepkiyi ve doğruyu ortaya koyduk?

Bakın yanıbaşımızdaki Diyarbakır ve Gaziantep'e.

Vaka sayısı 300'ün üzerinde.

Peki bu iller ile ilgili en ufak bir olumsuz habere basında rastladınızmı?

Hayır... Duyamazsınız.Çünkü onlar şehirlerinin var olan en ufak olumsuzluklarını bile örtebiliyorlar.

Bize gelince.

350 Bin mevsimlik Tarım işçisinin topu topu yarım saat süren ve sayıları elli,yüzü geçmeyen izdihamını 

sanki Şanlıurfa'nın corona virüs ile mücadelede başarısız bir şehir gibi gösterilmesine sessiz kalıyoruz.

Şimdi başta meslektaşlarım olmak üzere bu memleketin ekmeğini yiyen siyasilerimize ve STK'larımıza sesleniyorum.

Öyle yalandan "Urfam için ben ölüm" martavalını bir kenara bırakın.Şimdi Urfa için ölmeyin,çalışın.Urfa'nın imajına leke sürenlere karşı sessiz kalmayın.

Gerçekten de Urfa için gece gündüz demeden ter döken bu zor süreçte memleketimizin en az hasarla bu beladan kurtulması için çalışan,didinen başta "Milletin Valisi" Sayın Valimiz Abdullah Erin olmak üzere bu mücadelede görev alan tüm kamu kurum çaılşanlarının şevklerini kırmayalım.

Başta da dediğim gibi çevre illerde vaka saysı 300-350 lere çımışken Şanlıurfa'da bu sayı 60 civarındadır.Hal böyle iken bu tür haberlerle bu topyekun mücadelemizi gölgelemek isteyenlere yine top yekun cevap verelim.

Verelim ki Şanlıurfa'nın gerçekten de büyük bir şansı olan "Milletin Valisi"ni kaybetmeyelim.Onun hizmet aşkını körertmeyelim. 

Sayın Valimizin şahsında tüm sağlık ekibimizin,kolluk kuvvetlerimizin,belediyelerimizin ve kamu kurumlarımızın bu büyük emeklerini heba etmeyelim etmeye kalkanlara da DUR diyelim.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaFuat Erbülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269