banner262

Bir de hukukçu olacak!

Hukuk'tan bir haber Hukukçu Milletvekili yaptığı basın açıklamasında; Geçtiğimiz yıllar içersinde Suruç'ta Şanlıurfa milletvekili MKYK üyesi İ.halil Yıldız seçim çalışmaları yaptığı sırada PKK sempatizanı olduğu bilenen Şenyaşar ailesi vekil ve yanındaki akrabalarına tahrik edici sözler söylemesi üzerine çıkan arbedede vekil Yıldız'ın abisini öldürülmuş bunu üzereni Şenyaşar alisindenden ölenler olmuştu.

Hukuk çerçevesinde yapılan yargılama neticesi Yıldız ailesinden tutuklu bulunan vekil Yıldız'in abisi 18 yıl ceza almış diyer taraftan Şenyaşar ailesinden tutuklu bulunan sahıslarda kasten adam öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı

Ancak işi gücü yalan ve algı yaratmak olan Sengin Tanrıkulu ve onun yol arkadaşları terör sevicileri bu olayı bile carptırarak kamaoyunu tanıtmış attığı tiwit ile vekil Yıldız'in kardesinin 1 yıl hapis cezası aldığını söylemiştir.

Hukuktan bi haber vekilin maksatlı bu açıklamasını şiddetle kınadığını belirten sanliurfalılar "Sezgin Tanrıkulu'nun vicdandan bilgiden ve hukuktan yoksun bir zihniyete hizmet ettiğini bu yalan yanlış açıklaması ile ispatladı" dediler.

Anahtar Kelimeler:
ChpSezgin Tanrıkulu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17