banner262

Yüksel'in son paylaşımı Başbakanın söylemleri oldu

Ankara'da dün gece geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı, Başbakan Binali Yıldırım'ın televizyon kanalların ortak canlı yayınında söylediği makam ve mevkiler ile ilgili söylemleri oldu. Yüksel'in 24 Eylül tarihinde yaptığı son iki paylaşımında, "Makam ve mevkiler milletimizin bize emanetidir. En güzel makam aziz milletimizin gönlünde kurduğunuz makamdır, gerisi boştur. Dünyayı çepeçevre sarmaya başlayan istikrarsızlık, çatışma, ırkçılık faaliyetlerine karşı Türkiye, bu bölgede bir istikrar adasıdır" ifadeleri yer aldı.
Milletvekili Yüksel'in memleketi Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde düzenlenecek olan cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAk PartiBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17