banner262

Yıldırım Şanlıurfa Valiliğini Ziyaret etti

Eğitim öğretim yılı açılış töreninden sonra Şanlıurfa Valiliği’ne geçen Başbakan Binali Yıldırım’ı Vali Erin, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ile kamu kuruluşu temsilcileri karşıladı.

Tören mangasını selamladıktan sonra Valilik makamına geçen Başbakan Yıldırım, Vali Erin ile bir süre görüştü. Görüşmenin ardından Başbakan Yıldırım’a kendi portresinden oluşan özel bir tablo hediye eden Vali Erin, Başbakan Yıldırım’ı Şanlıurfa’da ağırlamaktan büyük onur duyduklarını dile getirerek, eğitim öğretim yılı başlama töreninin Şanlıurfa’da yapılmasının önemli olduğunu kaydetti.

Vali Abdullah Erin tarafından kapıda karşılanan Başbakan Yıldırım, tören mangasını selamladıktan sonra şeref defterini imzaladı. Valilik bahçesine başbakanlık otobüsüyle giriş yapan Yıldırım, dışarıda kendisini bekleyen ve sevgi gösterilerinde bulunan kalabalığa da el sallayarak selam verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17