banner268

Vali Yaman “bu vatana göz dikilmeyeceğini” göstermiştir.

Şanlı Ordumuzun vatan topraklarını korumak ve savunmak için vatan ve mukaddesat uğrunda binlerce Şehit vererek elde ettiği Çanakkale Zaferi, Aziz Milletimizin bağımsızlık yolunda attığı ilk adımın simgesi olmuştur. Bugün Ay Yıldızlı Bayrağımızın altında huzur ve güven içinde yaşamamıza vesile olan, Cumhuriyetimizin mimarları yüce ecdadımızın en güzel eserlerinden biri olan “Çanakkale Zaferi”nin 105. yıldönümünü büyük bir coşkuyla idrak ediyoruz.
Devletimizi, Milletimizi, Milli ve Manevi değerlerimizi korumak ve kollamak için yüzbinlerce kahramanımızın “Çanakkale geçilmez” dediği gibi, bu günlerde de  sınırlarımızın güneyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı, Fırat Kalkanı, Zeytindalı ve Barış Pınarı Harekatlarını başarıyla icra eden kahraman silahlı kuvvetlerimizin başlattığı Bahar Kalkanı Harekatında  da evlatlarımız “Bir gül bahçesine girercesine” toprağa düştüğü, dünyaya kendilerini hayran bırakan mücadeleleriyle “bu vatana göz dikilmeyeceğini” göstermiştir. 

Bu vatan evlatlarının  imanı, kahramanlığı ve kararlılığı şanlı tarihimizde olduğu gibi bugünde  tüm dünyanın takdirini kazanmıştır.
 Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıldönümü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz vatanımızın bekası için mücadele eden Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden Gazilerimizi, rahmet, şükran ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Anahtar Kelimeler:
MardinMustafa Yaman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269