banner262

Vali Güzeloğlu "Topraklarımızı Vatan Yapan Aziz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz..."

Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelen, tarihe yön veren parlak zaferlere imza atan aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını bugün de canı ve kanı pahasına korumasını bilmiş, geçmişinden aldığı güçle 105 yıl önce bugün dünya tarihinden silinmeyecek bir büyük destan yazmıştır.

Bu zafer, vatan topraklarını korumak için şahlanan Aziz milletimizin imkânsızlıklara rağmen, iman gücü, yüksek bir ruh ve sarsılmaz bir inanç sayesinde kazandığı, bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır. Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan Çanakkale Zaferi hem milli tarihimizi, hem de dünya tarihini adeta yeniden şekillendirerek yeryüzündeki hiçbir silahın, vatan ve millet sevgisine karşı muzaffer olamayacağını göstermiştir.

“Bir hilal uğruna batan güneşlerin” geleceğimize ışık olmaya ve bize ilham vermeye devam edeceğine olan inancımla, bizlere bu büyük zaferi armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk Milleti’nin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17