banner268

Vali Güzeloğlu " hamile bir annemizi enkaz altından sağ olarak çıkardık."

Vali Güzeloğlu "Gezin Mahallesinde süren kurtarma çalışmalarımızda an itibarıyle hamile bir annemizi enkaz altından sağ olarak çıkardık. Rabbime şükür olsun,kendisi ve bebeği de sağlıklı."

Vali Güzeloğlu "Allahımıza şükür olsun.Maden İlçesi Gezin Mahallesinde kordine ettiğimiz çalışmalar sonucu yaklaşık onbir saat sonra enkaz altından bir vatandaşımızı sağ olarak kurtardık. İnsanüstü bir çabayla görev yapan Afad,Umke,112 ekipleri ve Güvenlik Güçlerimize çok teşekkür ediyorum."

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V Hasan Basri Güzeloğlu'nun koordinasyonunda deprem bölgesi Gezin Beldesi'nde yürütülen çalışmalar;

Vali Güzeloğlu "Elazığ,Maden ilçesi Gezin Mahallesindeyiz.Yaklaşık on saattir kurtarma çalışmalarını koordine ediyoruz.Dua ve çabamız enkaz altındaki vatandaşlarımıza ulaşmak ve sağ olarak kurtarmak inşallah."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17