banner268

urfagap.com'a Büyük Transfer

Ünlü iş adamı ve kanaat önderi Müslüm Günbay, birikim ve tecrübelerini urfagap.com takipçileriyle paylaşacak. Konu ile ilgili açıklama yapan www.urfagap.com Yön.Kur.Başkanı Fuat Erbülbül,"www.urfagap.com yayın çizgisinin Şanlıurfalılar tarafından belirlenmesi için Şanlıurfa'ya mal olmuş isimleri yayın kurulu kadrosuna katarak onların bilgi,birikim ve tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz.Bu isimlerden birisi de yıllardır Şanlıurfa'nın her sorununde her platformda yer alan kanaat önderi,barış elçisi iş adamı Müslüm Günbay'ı urfagap.com'un önce vatan,önce bayrak ilkesi ile hareketle Gümbay'ın birikimlerinden faydalanarak yayın anlayışımızı daha da güçlendireceğimizi umud ediyor ve kendilsinin urfagap.com ailesine katılımından dolayı hoş geldin diyor başarıları diliyorum" dedi.

İş Adamı Müslüm Günbay ise "33 yıldır basın camiasında Şanlıurfa için önce vatan,önce bayrak diyerek hizmeti destur edinen gazeteci kardeşim Fuat Erbülbül'ün kurucusu olduğu urfagap.com haber portalına bende elimden gelen katkıyı vererek aziz milletimizin dirliği ve birliği için mücadele edeceğim.Böylesine ilkeli,tarafsız haber ilkesine sahip bir yayın kurulunda yer almak benim için ayrı bir onurdur"dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMüslüm Günbay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269