banner268

Urfa'da Parklar Güzelleşiyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların yaşam alanı olan park ve bahçelerde mevsimsel şartlara uygun çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların bahar ve yaz aylarında vakit geçirdikleri alan olan parklarda güzel görünüm sağlamak ve ilçedeki yeşil alanın arttıran ekipler, tüm park ve bahçelerde çim ekme ve ağaç dikme çalışmaları sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklarda yapılan sulama çalışmalarıyla ilgili de tesisatlar da bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Su tasarrufunu sağlamak ve su taşmalarının önüne geçmek için yürütülen çalışmalar da, tesisatı eksik olan parklara da su tesisatı yeniden çekiliyor.

ŞEHİT İSİMLERİ VERİLEN PARKLARA TABELALARI ASILDI

Haliliye Belediye Meclisi 2017 Mart ayı 5’inci Birleşiminde; 17 Şubat 2017 Cuma akşamı Viranşehir İlçesi Yenişehir Mahallesindeki Savcılar Sitesine yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Ahmet Oktay Günak ve İbrahim Kete’nin isimlerinin Haliliye’deki parklara verilmesi oy çoğunluğuyla kabul edilmişti. Kararın ardından Devteşti Mahallesindeki bir parka Şehit Ahmet Oktay Günak Parkı, İmam Bakır Mahallesindeki başka parka da Şehit İbrahim Kete Parkı ismi verildi.

Bunun üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü de, hazırlanan tabelaları şehitlerinin isimlerinin verildiği parklara astı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269