banner262

Teknik Direktör Mutlu Yılmaz'dan Kandil Mesajı

Yılmaz,''Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Eşyada esma, esmada müsemma gören’ muazzez ecdadın torunları olarak, vakur ve heybetli bir heyecanla idrak ettiğimiz Ramazan ayı içinde mutlakın sükununa erip, birliğin huzuruna varmayı nasip eden Mevlamıza binlerce kez şükrediyoruz” diyen yI, Yılmaz“Maddesi ile manası barışık bir büyük milletin evlatları olarak niyazımız İslam Dünyasının içinde bulunduğu süreçten bir an evvel kurtulması, gözyaşlarının dinmesi, temsil ettiği değerlerle buluşması, kadrine kavuşmasıdır” kaydını düştü.
İslam Coğrafyasının temsil ettiği değerlere zıt bir görüntü ve hal içinde bulunduğunu, bunun merhamet, hikmet ve selametin adresi olan İslam dünyasıyla bağdaşmadığını belirten Yılmaz, “Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ‘Ya rab , şu muazzam Ramazan hürmetine/Kaldır aradan vahdete hail ne ise/Ya Rab şu asırlarca süren tefrikadan/Artık ezilip düşmesin ümmet ye’se/Madam ki verdin bize bir ruh-u nevin/ Ya Rab daha bir nefha-i teyid insin’ duasını yürekten paylaşıyoruz” dedi.
“Ya Rab bizi mahşerde bu ikrar ile haşret”
Yılmaz tebrik mesajında, “Merhum Akif’in alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimiz için kaydettiği ‘Dünya neye sahipse onun vergisidir hep/Medyun ona cemiyeti, medyun ona ferdi/Medyundur o masuma bütün bir beşeriyet/Ya Rab bizi mahşerde bu ikrar ile haşret.’ niyazıyla Yüce milletimiz ve İslam Aleminin Kadir Gecesi neşve ve coşkusunu paylaşıyor, tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17