banner262

Suriye Sınırına Sevkiyat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu gün AK Parti Tokat 6. Olağan İl Kongresinde yaptığı, "Önümüzdeki günlerde güney sınırımızı terör örgütünden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettireceğiz. Bizi izlesinler ve şu anda sınırlarımızdaki en ufak bir taciz bizim için atılması gereken adımların işaret fişeğidir" açıklamasının ardından askeri hareketlilik başladı.
Irak sınırındaki zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı
Sabah saatlerinde boş olarak Şanlıurfa üzerinden Irak sınırına giden askeri tırlar, akşam saatlerinde Zırhlı Personel Taşıyıcılarla (ZPT) geri döndü. Mardin'in Kızıltepe ilçesinden gerçek Şanlıurfa'nın Viranşehir  İlçesine gelen askeri tırlar, daha sonra Şanlıurfa'ya doğru hareket etti. Yaklaşık 15 zırhlı aracın taşındığı konvoy, 20. Zırhlı Tugay Komutanlığına girdi. Zırhlı araçların bir süre Şanlıurfa'da bekletildikten sonra Hatay'a doğru gideceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSuriyeSevkiyat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17