banner262

Şırnak Valisi Pehlivan Başkanlığında İl Pandemi Kurulu ve İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantıları Gerçekleştirildi

Koronavirüs ile mücadele kapsamında, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanlığımız tarafından bütün illerde toplantı yapılması talimatına istinaden Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında Pandemi Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.


Toplantı Vali Pehlivan’ın genel değerlendirmelerde bulunması ile başladı. İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük tarafından (COVİD-19) Koronavirüs salgınına karşı ilimizde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgilendirme sunumu yapıldı. Bugüne kadar alınan tedbirler ve bundan sonra alınacak tedbirler görüşüldü, muhtelif kararlar alındı.


Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan V. İhsan Gören, Şırnak Üniversitesi Rektör V. Mehmet Şimşek, Vali Yardımcısı Mustafa Gündüz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutan V. Albay Mustafa Çetin, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Akçam, Sgk İl Müdürü Yahya Beroje, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Zafer Sökmen, İl Defterdarı Muğdat Enterili, İl Afet Ve Acil Durum Müdürü Mustafa Kınay, İl Müftüsü Ramazan Tolan, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük, İl Tarım ve Orman Müdürü Selman Demirel ve İlçe Kaymakamlarımız da toplantıya telekonferans yönetimiyle katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şırnakAli Hamza Pehlivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17