banner268

Şehit Tankçı Sözleşmeli Er İsmail Anayurt son yolculuğuna uğurlandı.

Suriye İdlib’de yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan Tokat Erbaalı Tankçı Sözleşmeli Er İsmail Anayurt’un naaşı Tokat Havalimanında törenle karşılandı. Törene Vali Dr. Ozan Balcı, il protokolü, şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Vali Dr. Ozan Balcı, İdlib bölgesinde teröristlerce yapılan saldırıda yaralanan ve GATA’da tedavi görmekte iken şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er İsmail Anayurt’un Tokat’ın Erbaa ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Vali Dr. Ozan Balcı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yrd. Adnan Ertem, Erbaa ilçesinde son yolculuğuna uğurlanan şehit Tnk. Söz. Er İsmail Anayurt’un naaşı önünde taşınan fotoğrafını ve naaşındaki Türk Bayrağını şehit babası Dursun Anayurt’a teslim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17