banner268

Şanlıurfa'da Eş Zamanlı Denetimler Devam Ediyor

Bir yandan Şanlıurfa’nın genelinde dezenfekte çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi bir yandan da Zabıta ekipleri, Şanlıurfa Valiliği, Ticaret İl Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü ve paydaş kurumlar yetkilileri ile birlikte Corona Virüsü (COVİD-19) karşı alınan tedbirler kapsamında vatandaşların yoğunluk ile tercih ettiği ürünlerde; fiyat, fatura, ürün sahtekârlığı ve son kullanma tarihleri kontrol edildi.

Şanlıurfa genelinde tüm market, mağaza ve eczanelerde denetimlerini yaparak kontrollerini sağlayan Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri fahiş fiyat artırımına giden iş yerleri hakkında yasal işlem yaptı. Zabıta ekipleri ve paydaş kurumlar iş birliği ile gerekli olan kontroller sıklıkla devam ettirecektir. Öte yandan İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultulusunda; Toplum sağlığının korunması ve pandemi olarak nitelendirilen Coronavirüs (COVİD-19) salgının yayılmasını engellemek amacıyla özellikle direk olarak tüketime sunulmak üzere satışını yapan ekmek, ekmek çeşitleri ve unlu mamulleri işyerlerinde, satış elemanı ile ücreti alan kişilerin ayrı ayrı olmasına. Özel halk otobüslerinden en hızlı Koronavirüs yayılma aracı olma potansiyeli taşıyan paranın kaldırılarak elektronik kart okuyucularla biniş ücretlerinin tahsil edilmesine yönelik alınan kararlara istinaden Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile İlçe Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17