banner262

Peltek,"saygı ve rahmetle anıyoruz"

Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk Milletinin bağımsızlık ve istiklale olan inancını yine milletimizle birlikte canlandırdığını ifade eden ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, mesajında şunları kaydetti:

“Bütün dünyada kabul gören engin düşünceleriyle, çağdaşlaşmayı hedefleyen toplumlar için de uyanışın öncüsü olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Milletimizin refahı ve huzuru için, bizlere hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma idealini gerçekleştirmek, onun mirasına sahip çıktığımızın en büyük göstergesi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80 yıl dönümünde, bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17