banner262

Özyavuz,"Tayyar Haddini Aştı"

Twıtter üzerinden Harran’lılar’ı hedef alarak “dalkavuk ve yalaka” diyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, twitter üzerinden yaptığı yalakalığın farkında mı?

Referandum da Türkiye 1. olan bir ilçeyi ve o ilçenin Belediye Başkanını ağır bir dille suçlayan Şamil Tayyar'a, başta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba olmak üzere Şanlıurfa milletvekillerinin nasıl tepki vereceği merak konusu.

Twıtter atıldıktan sonra Ankara’da bulunan Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’a telefonla ulaşan www.urfagap.com Yön.Kur.Başkanı gazeteci Fuat Erbülbül, Başkan Özyavuz’a Şamil Tayyar’ın twiti hakkında ne düşündüğünü sordu.

Harran Belediye Başkanı Özyavuz “Partimizin,hem de bölgemizin milletvekili olan Şamil Tayyar, twitter üzerinden Harranlıları hedef alarak yalaka ve dalkavuk demesi bir akıl tutulmasıdır”

“Hedef aldığı Harran’lılar AK Partiye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza referandumda verdiği destek ile Türkiye birincisi olan bu davanın en sadık neferleridir.Medeniyetin başlangıç noktası olan bu güzide ilçenin belediye başkanı olarak sayın Tayyar’ın bu tweet'ini en hafif tabiri ile densizlik olarak görüyorum.

Tayyar’a tüm Harranlıların tepkili olduğunu,Harranlı hemşehrilerimden özür dileyene kadar bu işin takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHarran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17