banner262

Milletimiz Hainlere Dersini Verdi.

Yayımladığı mesajında aziz Türk milletininin tanklara, toplara ve uçaklara karşı durarak zafer ve destanlarla dolu tarihine bir sayfa daha eklediğini ifade eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bereket, 15 Temmuz gecesi, milletimizin bir kez hainlere dersini verdiğini söyledi.

Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlık sergilediğine vurgu yapan Bereket, "Milletimiz cesareti ve ferasetiyle, bu hain darbeyi durdurmuş, birliğimize ve bütünlüğümüze kastedenlere gereken cevabı dik duruşuyla vermiştir. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Meclisimiz, Başbakanımız, sivil toplum örgütlerimiz ve milletimiz dik duruşuyla tarihte eşi benzeri olmayan bir tavır sergiledi. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz gecesi göğsünü siper eden şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi ise minnetle yad ediyorum. Haince planlanmış darbe girişimini savuşturan milletimiz önünde saygıyla eğiliyorum.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa15 Temmuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17