banner268

Malatya Valisi Baruş "Jandarma Teşkilatımızın 181’inci kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla idrak ediyoruz"

Jandarmamız; kurulduğu günden bugüne kadar,  ülkemizin dört bir tarafında terörle mücadeleden yasadışı örgütlerle mücadeleye, her türlü kaçakçılık suçlarının takibinden organize suç çeteleriyle mücadeleye kadar vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı için kahramanca ve fedakârca mücadele etmektedir.

Jandarma Teşkilatımız bu mücadeleyi yürütürken insanı merkezine alan bir anlayışla her zaman vatandaşın takdirini kazanmak için çaba göstermektedir. Vatandaş odaklı bu hizmet anlayışıyla milletimizin güvenine ve sevgisine mazhar olan Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarını bu mücadele azminden dolayı tebrik ediyorum. 

Temel hak ve özgürlüklerin önündeki en büyük tehdit terördür. Vatandaşlarımızın birliğini, yaşamını ve hürriyetlerini tehdit eden terör örgütlerinin ortadan kaldırılması terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin başarısıyla ve görev azminin üst düzeyde olması ile mümkündür. Jandarma Teşkilatımızın her derecedeki mensubu, işte bu görev ve sorumluluk bilinciyle, terörle mücadelede yıllardır büyük bir başarı ve azmin örneğini sergilemektedir.

İlimizde bu güne kadar; örnek disiplin anlayışı ve üstün vazife bilinci içerisinde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev başında bulunan, 24 Ocak 2020 depreminde ve Koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde de yakından müşahede ettiğimiz gibi vatandaşımızın daima yanında olan jandarmamızın başarı çizgisini daha da üst seviyelere yükselterek kendisine tevdi edilen her görevi başarı ile yerine getireceğine olan güvenimiz tamdır.

Bu güzide teşkilatımızın, bundan sonra da vatandaşlarımızın anayasa ve yasalarla güvence altına alınan temel hak ve özgürlüklerini korku ve endişeden uzak bir güven ortamı içerisinde kullanması için kahramanca ve fedakârca mücadele etmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle, Aziz Vatanımızın bölünmez bütünlüğü,  milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda mücadele ederken canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Jandarma Teşkilatımızın 181’inci kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, tüm mensuplarına, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269