banner268

Kilis Valisi Soytürk "Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz"

1839 yılında kurulan ve gelişen güçlü yapısı, eğitim düzeyi, teknolojik donanımıyla kıvanç duyduğumuz Jandarma Teşkilatımız, üstlendiği önemli sorumluluğun bilinciyle, hukukun üstünlüğünden taviz vermeden, yurdumuzun bölünmez bütünlüğünü koruyarak, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzenini sağlayan bu vatansever tutum ve üstün hizmet anlayışı ile Yüce Türk Milleti’nin gurur kaynağı olmuştur.

Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, “Önce İnsan” diyerek ve “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışına sahip olarak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir.

Jandarma Teşkilatımızın, 181 yıldır olduğu gibi bugün de, toplumumuzun huzur ve güvenliğinin sağlanması için kendisine tevdi edilen görevleri, milli ve manevi değerlerimizi, hak ve adalet anlayışımızı, insan haklarını esas alan üstün vazife ve hizmet şuuruyla yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu Önder Atatürk'ün “Her zaman, yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı, tevazu, feragat ve fedakârlık örneği bir kanun ordusudur” şeklinde tanımladığı Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümünü kutlar, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anar, teşkilat mensuplarına fedakâr aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dilerim.

Anahtar Kelimeler:
JandarmaKilisRecep Soytürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17