banner262

Kaya, Gıda Tarım ve Haycancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve beraberindeki Sivil Toplum KuruluşuTemsilcileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfa ile ilgili konularda istişarede bulunduklarını belirten Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya; "İlimizdeki Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerimizle birlikte Sayın Bakanımızı ziyaret ettik. Şanlıurfa’daki yatırımları ve sulama projelerini konuştuk. Sayın Bakanımıza ilimizdeki uçak seferlerinin artırılması için talepte bulunduk. Bakanımız bu konuda Türk Hava Yolları ile görüşmeler yapıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Başkan Kaya, toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
BakanBaşkan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17