banner262

Karaköprü Belediyesi Öğretmenler gününü kutladı

Karaköprü Belediyesi öğretmenler gününde ilçede görev yapan öğretmenleri de unutmayarak günlerini kutladı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin eşi Güler Baydilli ve Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Celal Şeker ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladılar ve karanfil hediye ettiler.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Başkan Metin Baydilli'nin eşi Güler Baydilli ve Belediye Başkan Yardımcısı Celal Şeker öğretmenlerin taleplerini ve sorunlarını dinlediler.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin eşi Güler Baydilli, toplumun inşasında önemli yeri olan öğretmenleri her zaman hatırlamak gerektiğini ifade ederek bu güzel günde Karaköprü'deki öğretmenlerle bir araya gelmek istediklerini kaydetti.

Güler Baydilli, "Öğretmenlerimiz çocuklarımızın, gençlerin geleceğe hazırlanmasında en önemli yol göstericilerdendir. Gerektiğinde kendi hayatından fedakarlıklar yaparak öğrencilerinin en iyi şekilde eğitim alması ve hayata hazırlanması için çaba gösteriyorlar. Ben tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretlerde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin eşi Güler Baydilli ve Başkan Yardımcısı Celal Şeker öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17