banner268

Karakaş; "Bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu" söyledi.

Karakaş,mesajında; bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu ve toplumu kaynaştırdığını hoşgörü ve kardeşliği arttırdığını belirten Şanlıurfa Konukevleri Dayanışma Derneği Başkanı Osman Karakaş, toplumumuzda önemli bir değeri olan Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bayramlarda yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyeye ulaştığını ifade eden Karakaş, "Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin etkin kılınması etik değerlerin toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz. Değerli hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKurban Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arda 4 yıl önce

Teşekkür ederiz Osman bey. Sizin konuk evine gelmiştik çok güzeldi. İnşAllah tekrar buluşma ümidi ile. Selamlar

banner270

banner17