banner268

GÖKMEN "Çalışan gazeteciler gününü kutlar meslek hayatlarında başarılar dileriz"

MİSİAD GENEL BAŞKAN VEKİLİ Gökhan Gökmen "Doğru, tarafsız haber alma noktasında milletimize görev yapan basınımız, demokrasinin ve cumhuriyetimizin kökleşmesinde de çok önemli bir yere sahip olduğu bir gerçektir. Basın ahlak kurallarına uygun yapılan yayınlar, gerçeklerin gün yüzüne çıkarılması, açık ve şeffaf toplum kültürünün gelişmesine katkı sağlamaktadır. Toplumların gelişiminde, basının her konuda, bilgilendirme, aydınlatma, yönlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi önemli görevi yerine getirmesi büyük önem taşımaktadır.Yerel basınımız da illerimizde olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi yaparak, illerimizin kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenmektedirler. Basın mensupları, görevlerini yaparken hukukun evrensel standartlarından sapmamalı, kişilerin temel hak ve hürriyetlerine saygılı olmalı ve meslek etiğini her şeyin üzerinde tutmalıdırlar. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın mensupları için yol gösterici değerler olmalıdır.
Bu vesile ile tüm gazeteci arkadaşların 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutlar meslek hayatlarında başarılar dileriz."


 

Anahtar Kelimeler:
MİSİAD
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17