banner262

Fetö'nün Mahrem Askeri Yapılanmasına Yönelik Operasyon

Hatay merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mahrem askeri yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına 26 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında terör örgütünün mahrem askeri yapılanmasına yönelik 27 Aralık'ta Hatay, İstanbul, Şanlıurfa,Kahramanmaraş, Adana,Balıkesir, Ankara, Gaziantep,Zonguldak ve Şırnak illerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 26 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Örgütün askeri yapılanması içerisinde yer aldıkları ileri sürülen bazı askerler ile öğretmen ve çeşitli meslek gruplarından "mahrem imamların" da aralarında bulunduğu şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaFetoHatay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17