banner268

Fakıbaba’nın Ceylanpınar temasları

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ceylanpınar temasları kapsamında belediyeyi ziyaret etti. Bakan Fakıbaba'yı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, STK yetkilileri, muhtarlar ve ilçe protokolü karşıladı. Başkan Atilla, Bakan Fakıbaba'ya belediye olarak yapılan hizmetleri anlatarak ilçenin ihtiyaçlarını dile getirdi.

Başkan Atilla, ilçenin Şeref defterini imzalayan Fakıbaba çalışmaları ve gayretlerinden dolayı Başkan Atilla'yı tebrik etti. Belediye ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Başkanlığına geçen Fakıbaba, partililerle bayramlaştı. "Ceylanpınarlı olmaktan gurur duyuyorum" diyen Fakıbaba, "Ceylanpınar benim ilçem. Bizler sizlerin emrindeyiz. Göreceksiniz Ceylanpınar çok daha farklı olacaktır. Büyükşehir belediye başkanıma ve ilçe belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum.

Çok büyük emekleri var. Desteklerinizden dolayı de hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Parti bayramlaşmasının ardından Bakan Fakıbaba ilçeden ayrıldı.


 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17