banner262

Fakıbaba: "Bizi ayırmaya çalışıyorlar"

Siverek ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Fakıbaba, "Sen Kürt müydün, Türk müydün, Arap mıydın diye sormayacaklar. Peygamberin kim? Allah'a inanıyor musun? Bunu soracaklar. Onun için Allah'a şükür ki bu birliğimizi elimizden almasın. Hep birlik beraberlik içerisinde olacağız, buna emin olun" dedi.



"Bizi bölmeye çalışıyorlar"
Bakan Fakıbaba, "Bizi bölmeye çalışıyorlar, bizi ayırmaya çalışıyorlar. Kürttür, Zazadır, Araptır diye. Allah'a şükür Müslümanız, bakın bayramı beraber idrak ediyoruz, ne kadar güzel bir olay. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Allah'ın izniyle AK Parti olduğu müddetçe, Recep Tayyip Erdoğan olduğu müddetçe, bizler olduğumuz müddetçe bu memlekete bizler canımızı vereceğiz" diye konuştu.



"Duanıza ihtiyacımız var"
Sözlerini "Biz dua almak için varız" diye sürdüren Fakıbaba, "Duanıza ihtiyacımız var, hele bu dönemde 2019'da duanıza ihtiyacımız var, çok ihtiyacımız var, birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Bu kardeşiniz sizden özellikle rica ediyor, birlik beraberliğimizi Allah bozmasın ve buna sahip çıkalım lütfen" ifadelerini kullandı.



"İslam aleminin lideri Türkiye'dir"
İslam aleminin liderinin Türkiye olduğunu dile getiren Fakıbaba, "Bunu herkes biliyor, bizi niye vurmaya çalışıyorlar? Bunlar vurarak Türkiye'yi parçalayacaklar, bölecekler, küçültecekler, kukla bir adam getirecekler ve yönetecekler. İşte diyecekler ki Türkiye bu, hayır, işte Türkiye budur. Biz Allah'ın izniyle el ele vereceğiz, hizmetlerimize devam edeceğiz ve her zaman mazlumların yanında olacağız" şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından partililer bayramlaşan Bakan Fakıbaba, bir süre ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17