banner268

Fakıbaba, Birecik'te Taziyeye Katıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref FAKIBABA Birecik'e bir ziyaret gerçekleştirerek Merhum Ali FAKIBABA'nın taziyelerinin kabul edildiği Hacı Salih Ağaçkesen Taziye Evine geldi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref FAKIBABA'yı, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet AKYÜREK, Şanlıurfa Valisi Abdullah ERİN, Kaymakam Kadir PERÇİ, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı KÖSEALİ, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel TİPİOĞLU, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Albay Nuri ÖZTÜRK, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Murat ÇAKMAKLI, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü İbrahim AKBAŞ, AK Parti İl ve İlçe yöneticileri, muhtarlar, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş karşılayarak hem hoş geldin hem de başsağlığı dileklerini ilettiler.

Burada Merhumun ruhuna Kur’an-ı Kerim okunarak dua edilmesinin ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref FAKIBABA Karşıyaka aile mezarlığına geçip Merhum Ali FAKIBABA’nın ve ailesin mezarlarını ziyaret ederek dua etti

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecikFakıbaba
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17