banner262

Erin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Gazeteci, kamuoyuna doğru ve tarafsız bilgi sağlamanın yanında, ülkenin sosyal, siyasal, kültürel ve ekonomik gelişmesine rehberlik eden, toplumun önünü açacak fikirler üreten düşünce insanlarıdır.

Gelişen teknoloji ile bilginin hızla yayılması, gazetecilik mesleğinin de farklı mecralarda icra edilmeye başlamasına neden olmuştur. Bugün, dünyanın bir ucundaki gelişme internet ve sosyal medya vasıtasıyla anında çok büyük kitlelere yayılabilmekte ve kamuoyu oluşabilmektedir. Küresel anlamda medyanın öneminin artmasıyla, yerelden başlamak üzere ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini koruyup kollayacak haberlere imza atan, milletimizin huzuru, birlik beraberliği; şehrimizin her alanda gelişimi, insanımızın refahı için çaba sarf eden basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAbdullah Erin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17