banner268

Emniyet Müdürü Doğuş "Her yeni yıl, başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği bir yıldır"

Kıymetli Şanlıurfalı hemşerilerim, geçtiğimiz yılda Ülkemizde de etkili olan Covit-19 Pandemi süreci, öncelikle yitirdiğimiz vatandaşlarımız için gönül coğrafyamızda toplumumuzu derinden etkilemiştir.Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü olarak toplumsal sağlımızın sağlanması,vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması sürecindeki çalışmalarımız yeni yılda da azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Kentimizin huzurunu bozan, birlik ve beraberliğimize karşı tehdit oluşturan her türlü şer odaklarına karşı mücadelemiz, yasaların bize verdiği yetki çerçevesinde ve vatandaşlarımızın destekleriyle yılmadan sürmektedir. Asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikayet ve yardım talepleriniz için ’155 Polis İhbar’’ telefon hattı her an hizmetinizdedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; yeni yılın tüm sıkıntılardan azade, huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyor, siz kıymetli Şanlıurfalı hemşerilerimin, her derecede görev ifa eden Kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en kalbi duygularla kutluyor, Sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17