banner268

Diyarbakır Valisi Karaloğlu "Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir"

Vali Karaloğlu mesajında "Son dönemde, ana akım medyanın yanı sıra yeni medya alanındaki gelişmeler, gazetecilere çok büyük sorumluluklar yüklemiştir.

Bu nedenle, dünyanın her köşesinde, haber alma ihtiyacını karşılayarak toplumun bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasında aracı olan, her türlü zorluğa ve sıkıntıya rağmen, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan basın mensuplarımızın aldıkları sorumluluk karşısında verdikleri mücadele her türlü takdiri hak etmektedir.

Diyarbakır’ımızda da vatandaşlarımızın habere ulaşmasında gösterdikleri emek, ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlamakta; şehrimizin tanıtımına ve markalaşmasına önemli katkılar sunmaktadır. Bu düşünceyle çalışan tüm basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen tüm gazetecilerimizin ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ebediyete intikal etmiş olan gazetecilerimizi de rahmetle anıyorum."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17