banner268

Diyarbakır'da Patlama!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde Emek Caddesi yakınında saat 10.45'te şiddetli patlama oldu. Bölgeye güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi. Patlama sesi kentin pek çok bölgesinden duyuldu.

PATLAMA POLİS OKULUNUN YANINDA OLDU

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde polis okulunun yanında patlama meydana geldi. Olay yerine güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi. Meydana gelen patlama sonrası binada çökme oluştu ve patlamada 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

HALK TELAŞ İÇİNDE

Bazı ev ve işyerlerinin camlarının kırıldığı patlama sonrası halk telaş içinde olduğu bildildi. Polis halkı olay yerinden uzaklaştırıyor.


GÖRGÜ TANIĞI: ÜZERİME TAŞ TOPRAK YAĞDI

Patlaman esnasında bölgeye 500 metre uzaklıkta olan bir görgü tanığı, "Patlamayla savrulduk, taş toprak yağdı üzerimize." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17