banner268

Çiftçi,"Erdoğan'ı Şanlıurfa'da misafir etmekten onur duyduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya gelişinden itibaren Şanlıurfalılar adına ev sahipliğini üstlenen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Erdoğan ziyaretini www.urfagap.com’a değerlendirdi.

Çiftçi;”Sayın Cumhurbaşkanımızı Gap Hava Limanında Şanlıurfa’lılar adına karşıladık ve o saatten itibaren yaptığı ilçe gezilerinde kendisine refakat ettik.Sayın Cumhurbaşkanına Şanlıurfa’nın 13 ilçesindeki yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi arz etme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’ya özellikle yapılan alt yapı yatırımlarını yerinde bularak geliştirilerek devam etmesini istedi.Şanlıurfa’nın kadim medeniyetler şehri olduğunu belirten Sayın Cumhurbaşkanımız yapılan çalışmalar için teşekkür etti ve bu hizmetlerin aksatılmadan sürdürülmesi gerektiğini vurguladı.Harran ilçemizdeki kardeşlik soframızı onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız cazibe merkezi olan Şanlıurfa’nın daha da ileri konumlara taşınması için gerekli desteği vereceklerini söyledi”dedi

Çiftçi açıklamasında “Sayın Cumhurbaşkanımız havaalanından itibaren gösterilen ilgi’den dolayı Şanlıurfa’lılara teşekkürlerini iletmemizi söylerken bizlerde vatandaşlarımızla birlikte Ramazan ayının bu son günlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızı Şanlıurfada ağırlamaktan Şanlıurfalılar adına onur duyduk” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17