banner262

Çiftçi,"Bayramların yardımlaşmayı ve paylaşmayı simgelediğini belirtti"

Bayramların her zaman inananları bir araya getirdiğine dikkat çeken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, başta Şanlıurfalıların olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı kutladığını söyledi.

Kurban Bayramı öncesi Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanı içerisinde yer alan tüm çalışmaların tekrar tekrar gözden geçirildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, gerek ulaşım gerekse ilgili tüm konularda birimlerin hassasiyetle görevlerine devam ettiklerini hatırlattı.

Başkan Nihat Çiftçi mesajında şu sözlerine yer verdi: "Bir bayramımızda halkımızla iç içe olmanın ve halkımıza hizmetkar olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram toplumsal barışa ve huzura vesile olacak günlerdir. Rabbim, huzur ve afiyet içerisinde bir bayram yaşamayı nasip etsin. Bu temennilerle başta Şanlıurfalı hemşerilerim olmak üzere mübarek Kurban Bayramının ülkemize, milletimize, İslam alemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."

ŞANLIURFA'DA ULAŞIM 4 GÜN ÜCRETSİZ

4 günlük bayram süresince ulaşım ile ilgili tüm detayların gözden geçirildiğini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Aldığımız karar gereği; Ulaşım Daire Başkanlığımız bayram süresi boyunca halkımıza ücretsiz hizmet verecektir. Bu anlamda halkımızın gerek ulaşımlarını daha rahat sağlamaları gerekse akraba ziyaretlerini gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilmeleri için tüm araçlarımız bayram süresi boyunca hizmetinde olacaktır" dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17