banner268

Çiftçi, "Gazeteciler, Sesimiz, Kulağımız ve Sözümüz...

10 Ocak Dünya Gazeteciler günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazeteciler onuruna bir gece düzenledi. Geceye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İlçe belediye başkanları, cemiyet başkanları ile çok sayıda gazeteci katıldı.



10 Ocak Dünya Gazeteciler Günün kutlayan Çiftçi, "Şanlıurfa'ya hizmet ettiğimiz gibi yerel medyanın da Şanlıurfa'mıza, ulusal medyanın da ülkemize hizmet ettiğinin de farkındayız" dedi



Çiftçi, "Peygamberler şehrimiz 12 bin yıllık bir kültürü barındırırken, Halil İbrahim'in bereketiyle şenlenen bir şehir ve Eyyüp peygamberin sabrıyla sınanan yer olma özelliği taşımaktadır. Böyle güzel bir vatanda kutsal bir toprakta birlikte olduğumuz için yüce Yaradana hamd ediyorum. Bizler bu şehrin niteliğini arttırabilmek için gece ve gündüz çalışıyoruz ve şehrimiz her zaman güzel bir ortamda güzel bir algıyla temsil edilsin istiyoruz. Bunun da en büyük etkeni olarak dünyaya tanıtan siz gazeteci kardeşlerimizin bu anlamda daha dikkatli olmanızı rica ediyorum." şeklinde konuştu



10 Ocak Çalışan Gazeteciler günün kutlayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, Basın yayın camiasının önemini anlatarak gazetecilerin bu zorlu görevde başarılı olmalarını temenni etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269