banner268

Cevheri,"yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz."

Değerli hemşerilerim

Şehrimizde ve ülkemizde 2002-2016 yıllarında olduğu gibi, 2017´de de sağlık, eğitim, sosyal hizmetler, ulaştırma, tarım, kültür, bilim sanayi ve belediyecilik hizmetleri gibi birçok alanda hedeflediğimiz kalkınma hamlelerimizi gerçekleştirdik. 2017 yılında bu yaptığımız kalkınma hamleleri ile Şanlıurfa için yaşanacak ve yaşlanılacak bir şehir olma hayalimize yaklaşırken, bu yılı en verimli şekilde geçirerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğindeki 2023 hedefimize de bir yıl daha yaklaşmış olduk.

Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının şehrimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum.Aziz  vatandaşlarımızın ve sevgili hemşerilerimin yeni yılını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17